28 Temmuz 2014 Pazartesi

God Of Study

Öncelikle dizinin tür kısmındaki << romantik >> kısmı çıkarılmalı bence. Neden mi ? Nedenine gelirsek dizide sadece bunun için şöyle bir durum yaratılmış ve başka bir şey yok romantiği içerebilecek, ilk öncelikle Na Hyun Jung adında ki sevimli karakterimiz Hwang Baek Hyun adındaki yakışıklı oğlanın peşindedir ama sevgisi karşılıksızdır çünkü HBH, Gil Pul Ip adındaki diğer kızdan hoşlanmaktadır ve GPI 'de ondan hoşlanmakta. Hong Chan Doo 'da GPI 'den hoşlanmakta. Fakat sadece bunlardan ibaret . . Ne bi icraat ? Ne bi lise hayatındaki gençlerin birbiriyle çıkması gibi sevimli haller ? Hiç biri yok kısacası.. Sadece bi bölümde GPI ile HBH yaklaştı dedim o da yarım kaldı . . Kısacası dizi ders çalışma, sınav teknikleri ve ders çalışırken gördükleri sıkı ve eziyetli eğitimden bahsetmekte . . Bu diziyi izleyip yarım bırakıp sonradan tekrar devam ettiğim oldu açıkçası .  .
Han Soo Jung ( Bae Doo Na )
O çocukların asıl sınıf öğretmeni . .  Kendi öğrencilerine karşı duygusal olarak yakın olup, onları sürekli destekleyen öğretmen . .
Kang Suk Ho ( Kim Soo Ro )
Bazı nedenlerinden ötürü bu okula gelip bu seçilmiş 5 çocuğun eğitimi ile ilgilenmek zorunda kalan avukat. Eğitim süresince yapmadığı eziyet kalmadı çocuklara ama hepsi onların iyiliği içindi yanlış anlamayın adamı (: 
Jang Ma Ri ( Oh Yoon Ah )
Okulun müdiresi . . Okulu satmayı planlayan ama Suk Ho ' dan hoşlanmaya başlayınca vazgeçen kadın . . 
Hwang Baek Hyun ( Yoo Seung Ho )
Çalışkan bir öğrenci fakat serseri gibi davranmayı tercih eden ve başta ilk boyun eğmeyip isyan eden öğrenci . Hyun Jung 'dan bıkmış, Pul Ip 'den hoşlanmakta.  . Zeka olarak da Pul Ip ile yarışabilecek seviyede bu arada . .
Gil Pul Ip ( Go Ah Sung )
Çok çalışkan ve tek derdi ders çalışmak olan inek tipi öğrenci . . Baek Hyun ' dan hoşlansa da kendi yakın arkadaşı Hyun Jung ' dan ötürü bir şey yapamaz . . Kendi gerçekten çok zor olan kızımız bir de sınavlar için hazırlanmaktadır.  .
Na Hyun Jung ( Park Ji Yeon - T-ARA )
Tek derdi Baek Hyun olan kızımızın okumakla ilgisi yoktur . . İlgi alanı sadece HWANG BAEK HYUN ^_^ 
Hong Chan Doo ( Lee Hyun Woo )
Müzik dinlemeyi seven öğrencimiz, kız gruplarını da izlemeyi çok seviyor . . Ders konusuna gelirsek üniversite okumak gibi bir düşüncesi yoktur sırf ailesi için girmek ister ama sonradan her şeyi farkına vararak ailesine sokak dansçısı olmak istediğini söyler . . ( Bu gerçekten büyük bir cesaret açıkçası ben de dansçı olmak isterdim . . ^_^ ) Bu arada oğlumuz Gil Pul Ip 'den hoşlanmaktadır . .
Oh Bong Goo ( Lee Chan Ho )
Sürekli notları kötü olan bu öğrencimiz digerlerini geçebilmek için hırs yapar . . Ama bir süre sonra bu durum tehlikeli olmaya başlar . .
Dizide 7-8.bölümlerde T-ARA grubunu da görebilirsiniz . . 

Hepinize İyi Bayramlar *_*

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/god-of-study-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder