5 Temmuz 2014 Cumartesi

Rooftop Prince

Park Yoo Chun ve Han Ji Min ikilisinin bir arada olduğu ve Lee Min Ho, Choi Woo Shik ve Jung Suk Won üçlüsünün eşlik ettiği romantik-komedi tarzında bir dizi. Ve dizide bana göre sona doğru olan kısımları saymazsak genelde komedi ağır basamakta :D Bu diziyi izlemeyen kalmamalı bence (: 
Lee Gak / Yong Tae Yong ( Micky (Park) Yoo Chun )
Kralımız eşi kraliçenin ölümü üzerine araştırmaya çıkar çünkü kimse kraliçenin ölümü çözememektedir. Kendi adamlarını toplayan kralımız araştırması sırasında bir anda zaman değişimine uğrar ve geldiği yer günümüz olur. Tabii bu durumda şaşkına dönen kral ve adamları ne yapacaklarını şaşırırlar . . Şanslılar ki Park Ha denilen bir kız ile karşılaşırlar tabi en başlarda kızımız onları deli zanneder ve kovalar ya neyse :D Kralımız Bu tarafta kızımıza aşık olacak tabi ki de aşkı karşılıklı ^_^
Bu Yong / Park Ha ( Han Ji Min )
Bu Yong 'dan bahsedecek olursak normalde kral ile evlenmesi gereken aday iken ablası tarafından  suratına kızgın demir bastırılmasından ötürü peçeli bir şekilde hayatına devam etmiştir. . Buna rağmen ablasına karşı iyi olan, kral ile mantık gerektiren konulardan bahsederek hayatına devam eden bir kız kardeş diyebiliriz . .
Park Ha 'ya gelirsek günümüzde ki hali. Yine aynı kişinin kız kardeşi ama bu sefer üvey kardeşler . . Ve yine aynı durum var yine ablası tarafından sevilmeyen bir kardeş. . Buna rağmen iyi olan bir kız kardeş . . Kızımız Amerika 'da iken aslında Tae Yong ile tanışmıştır hatta Tae Yong kızımızı ilk gördüğü anda beğenmiştir . . 
Hwa Yang / Hong Se Na ( Jung Yoo Mi )
Hwa Yong; kız kardeşinin yerine geçip veliaht prens ile evlenebilmek için kız kardeşinin suratını yakan ve bundan pişman olması gerekirken yine de kız kardeşine kötü davranan bi abla. Hatta eşini kız kardeşinden kıskan sırf bu yüzden ona kızan bi abla. Oysaki kardeşinin kötü niyeti yoktur . . Ve bir gece aniden saraydaki göl de ölü bulunmuştur.  . Kraliçesini çok seven Kralımız eşini aramaya çıkar ve asıl olaylar o zaman değişiminden sonra başlar ve gerçekleri bir bir öğrenmeye başlar . .
Yong Tae Moo ( Lee Tae Sung )
Tae Yong 'un akrabası. Şimdi gelelim asıl Tae Yong nerede ? Kral Lee Gak onun yerine nasıl geçti ? Kimse bir şey anlamadı mı ? İşte asıl Tae Yong bu karakterimiz Tae Moo tarafından Amerika 'da yat gezisine çıktıkları sırada denize düşmesi için planlanarak ölüme terk edilir ve gerçekten orada ölür . Kore ' ye geri döndüğünde babaannesine onu bulamadığını söyler ki amacı mirasın kendisine kalması için bunları yapar . Vicdan mı? Artık bu dizilerde ki kötü karakterlerin vicdanlarından şüphe eder oldum :/ Tabi Kral Lee Gak 'ın bir anda ortaya Tae Yong olarak ortaya çıkması zaten iyice işleri karıştıracak . . Bu arada Se Na ile ilişkisi vardır ve Kral Lee Gak kendi kraliçesine çok benzediği için ilk başta Se Na ' nın peşinde olacak . .
Song Man Bo ( Lee Min Ho )
Kral Lee Gak ' ın yardımcılarından. Aşırı zeki olan Man Bo ezber konusunda üstüne yok diyebiliriz . . Hatta şirkete geldikleri zaman çalışmaları ve ezberlemeleri gereken şeyler olduğunda diğerleri bir şey yapamadığı halde hepsini çoktan ezberlemiş olan karakterimiz zekası ile herkesi şaşırtır :D Bu arada dizide en sevdiğim karakterlerden 2.bu :D 1.Kralımız :D 
Do Chi San ( Choi Woo Shik )
Kralımızın harem ağası. Kız gibi suratından dolayı kılık değiştirip etraftaki dedikodu vb şeylerden haberdar olan biri. Bu yüzden de kral onu yanına alır, etraftaki olaylardan haberdar olmak için . . 
Woo Yong Sul ( Jung Suk Won )
Kralımızın muhafızı. Dövüş yetenekleri olsun gücü olsun çok ileri seviyede bir asker. Hatta bununla ilgili dizide çok komik sahneler olacak sırf kralın muhafızı diye ve bulunduğu zaman garip geldiğinden çok komik davranışları olacak :D :D
Dizinin diğer oyuncuları; 
- Başkan Yeo ( Ban Hyo Jung )
- Yong Dong Man ( Ahn Suk Hwan )
- Yong Seol Hee ( Park Joon Geum )
- Pyo Taek Soo ( Lee Moon Shik )
- Gong Man Ok ( Song Ok Sook )
- Başkan Jang ( Na Young Hee )
- Bayan Mimi ( Kang Byul )
- Choi Won Hong ( Lee Gak çocukluk )
- Becky ( Guzal Tursunova )
- Jun Min Seo ( Bu Yong çocukluk )
- Kim So Hyun ( Hwa Yong çocukluk )
- Bang Soo Bong ( Kim Dae Hee )
- Song Jae Hee 
- Ahn Sang Tae ( 2.bölüm )
- Kil Yong Woo 
- Kim Yoo Suk 
- Park In Chul ( Maeng Sang Hoon )
- Kyun Mi Ri 
- Hong Nak Hyun ( Kim Hyung Bum )
Woo Shik :D Ayıp ama :D :D

~ Dizi Replikleri ~
Bu replikler için teşekkür etmeyi unutuyorum hep . . Aklıma gelmişken yazayım dedim . . ^_^

Dizimiz 20 bölümdür . . 

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/rooftop-prince-1-bolum-izle.html/3

İyi seyirler (=^_^=)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder