3 Temmuz 2014 Perşembe

Heartstrings ( You've Fallen For Me )

Park Shin Hye . . Park Shin Hye . . Ve yine Park Shin Hye :D :D :D Bu dizi unutulmazlarım arasında ve JYH 'yı en çok burada sevdim zaten ^_^ Kadro süper ve sevdiğim oyuncuların bir arada olması daha da güzel . .
Lee Gyu Won ( Park Shin Hye )
Unniem bu dizide gerçekten çok kiloluydu ya :/ Belki de giydikleri yüzündendir diyeceğim ama öyle de değil . . Her neyse Unniem her hali ile süper ^_^ Dizide unniem ünlü Lee Dong Jin 'in torunu ve küçüklükten beri girdiği gayageum yarışmalarında dereceleri olan bir üniversiteli kızı oynamaktadır. Dedesi torununu bunun üzerine eğitir ve bu yolda ilerlemesini ister . Gittiği üniversite de yapılacak olan yarışma için onu şarkı söylerken dinleyen bir hoca tarafından yarışma için teklif gelir ama bu işi dedesinden gizli yapar. Bu sırada kızımız Lee Shin adlı bir oğlan ile sürekli bir yarış ve kavga içersindedir . . 
Nomu yeppo ^_^
Kiyopta ^_^
Lee Shin ( Jung Yong Hwa - CNBLUE )
Dizide The Stupid grubunun liderini oynamaktadır. Kendini beğenmiş ve havalı bir tarzı olan oğlan. Bütün kızlar peşinden koşmakta ama bizimki kendi hocası olan Yoon Soo ' dan hoşlanmaktadır . Gyu Won reddedilen Lee Shin 'i ( Öğretmen Yoon Soo tarafından ) görünce sürekli yardım etmek ister ama başlarda yanlış anlaşılsa da ilerleyen zamanlarda gerçekten Lee Shin 'den hoşlanmaya başlar fakat Lee Shin kabul etmez ama sonradan pişman olur çünkü kendi de tekrardan bunu ister . . Hatta hocasını bile unutmaya başlar . . 
Kim Suk Hyun ( Song Chang Ui )
Gyu Won 'u keşfeden öğretmen. Zamanında Yoon Soo öğretmen ile çıkan karakterimiz ayrılmalarından uzun süre aynı okulda tekrar karşılaşılar . . Yoon Soo ile tekrar başlayabilmek için uğraşır ve tabiki de kadın da sevdiği için tekrardan başlarlar . . Öğretmen olarak öğrencilerinin kalbini kazanmayı bilen hocamız Gyu Won 'a çok yardım edecektir hatta sevgilisi Yoon Soo bile dans etmesine yardım edecektir . Başlarda Lee Shin öğretmenini kendine rakibi olarak bile görecektir sonradan Gyu Won 'u kıskanacak tabi ki de . . 
Jung Yoon Soo ( So Yi Hyun )
Paylaşılamayan kadın :D :D Bu kadının oyunculuğunu çok beğeniyorum ^_^ Güzel de kadın yani ama güzel oyunculuğu var ^_^ Kendisi dans hocası . . KSH 'un eski ve yeni sevgilisi (: ( O nasıl oluyorsa ? Biraz saçma yazdım sanırım :D Neyse .. ) Lee Shin ' i kabul etmeme nedenleri arasında hem KSH hem de onu erkek gibi görmemesinden dolayı. Ama sonunda o iş de hallolacak ve Lee Shin pes edecek . . 
Han Hee Joo ( Woo Ri )
Bu kız çok cadoloz :D :D Dizide Joon Hee ' ye yapmadığı kalmamıştır ama sonunda yine onun sayesinde mutlu olacak ^_^ Dans konusunda yetenekli ve kilo konusunda aşırı dikkatli hatta fazla aşırı . .( Joon Hee ' nin getirdiği çikolataları yiyip ondan sonra kusarak kilo vermeye çalışıyordu hatta :0 Harbi manyak :D Laf aramızda ama aşırı zayıf ^_^ ) Bu kızın annesi en büyük sorun! Gyu Won bu kızın annesi yüzünden haksız yere elendi ama sonradan kendi kızının sesi gitti. Bu seferde Gyu Won sahne arkasından söyleyip kızımız dans kareografilerini yaparak playback yaptı ama annesinden farklı olan kızımız ( bunun sebebi de bence Joon Hee ' nin payı var ^_^ ) gerçeği söyleyip Gyu Won ' un hakkını ona iade etti ^_^ 
Lee Dong Jin ( Shin Goo )
Gyu Won ' un ünlü dedesi. Bu harabocinin dizide ki halleri de pek bi sevimli, sinirli yanlarının olduğu kadar . .
Hyun Ki Young ( Lee Hyun Jin )
Okulda hocalardan gözlüklü olanın kardeşi ve birbirleri ile anlaşamayan kardeşler. Abisi onun için kötü konuşsa da KSH ve LSM sayesinde ona inat alçıdaki bacağına rağmen şarkısını söyleyerek herkesi etkiler( başlarda haberi olmadan yarışmaya geldi ve öğrendiğinde kaçmak istese de abisine inat şarkısını söyledi öğretmeninin desteği ile . . )
Lee Jung Hyun ( Moon Ga Young )
Benim gibi paragöz :D :D Ama dizide de olsa Unnieme çirkin dedi o yüzden kızgınım . . Yinede çok yardımı oldu kızın yarışma günü evden kaçması için Gyu Won ' a para ile olsa da :D :D 
Cha Bo Woon ( Im Se Mi )
Gyu Won ' un en yakın arkadaşlarından. Dizide Joon Hee ' nin peşinde olacak ama malesef karşılıksız olacak hatta sırf onunla takılmak için ona en sevdiği şey olan yemek ısmarlamaya getirirdi onu .. 
Lee Soo Myung ( Jang Seo Won - soldaki )
Dizide bir 3 lü kız grubu vardı ( tam çatlaklar :D ), hep bu Oppa ' nın peşindeydiler hatta onların başı olan kız bu Oppa dan hoşlanıyordu . . Yanındaki HKY 'un en büyük destekçilerinden . .
Yeo Joon Hee ( Kang Min Hyuk - CNBLUE )
The Stupid grubunun bateristi. Bence dizide ki diğer en sevimli karakter YJH 'ydi. Sürekli yemek yiyen, bi ordan bi burdan çıkan sevimli pıtırcık ^_^ Dizide Hee Joo Unnie , Hee Joo Unnie diye sürekli söylenmesi . . ^_^ 
Diğer dizi oyuncuları ;
- Song Ji Young ( Lee Il Hwa )
Dizide Lee Shin ' in annesi rolündeydi. Bu kadının oyunculuğu da süper . .
- Profesör Hong ( Kim Sun Kyung )
Dizinin en güzel yanı ; ilk başlarda aslında karşılaşıyorlar hatta Lee Shin , Gyu Won ' un bavulunu taşımaya yardım ediyor hatta daha sonradan Lee Shin fotoğraf çekerken karelerine Gyu Won yakalanır ve hoşuna gidip resimlerini çeker ^_^ ( resimde PSH 'ın elinde tuttuğu resimler )
- Oh Won Bin ( F.T.Island )
The Stupid grubunun gitaristi. 
- Song Se Hyun 
The Stupid grubunun bassist.
- Lee Yi Kyung 

~ Dizi Replikleri ~

Dizimiz 15 bölüm ve ek olarak 1 tane özel bölümü bulunmaktadır ^_^ 

Diziyi izlemek için link; 


http://www.asyafanatikleri.com/you-ve-fallen-for-me-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)


Bazı sorunlardan dolayı 2 günlük paylaşım yapamadım. Bundan sonrada böyle durumlar olabilir de olmayabilir de okul zamanı da zaten arada bir yapabileceğim paylaşım. . Neyse iyi seyirler size . . 
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder