17 Temmuz 2014 Perşembe

The King 2 Hearts

2 gündür yazamadım ama telafi olarak bu süper diziyi öneriyorum . . Ha Ji Won ( tabiki bu tarz dizilerde en iyi oyuncu diyebilirim ) ve Lee Seung Gi haylazı :D Bu dizide zaten LSG 'nin giyim tarzı olsun, hareketleri olsun karakter cuk oturmuş . . Hele giydiği takım elbiseler . . Onlar nasıl yakışmıştı hala aklımdalar . . (:
Lee Jae Ha ( Lee Seung Ki )
Güney Kore 'de kralın kardeşi ve varisi olan ama kral olmaya hiç niyeti olmayan, orda burda gezen tozan, para harcamayı seven, kendinin kralın kardeşi olması ile övünen haylazın teki. Abisi tarafından evlendirilmeye zorlanan ve gelecek kral yapılmaya çalışılan Jae Ha siyaset, politika vb şeylerden nefret ettiği için hep kaçmaktadır böyle durumlardan . . Kuzey Koreli gelin Hang Ah ile evleneceğini öğrenen oğlumuz daha da korkar çünkü kendisi Kuzey Koreliler tarafından hiç sevilmemektedir . . Ülkeler arası düzenlenen bir etkinlik yüzünden biraraya gelmeleri gerekmektedir; Kuzey Kore ile Güney Kore 'nin ve buna hem Jae Ha hem de Hang Ah katılır . . Ve fark etmeden aslında Jae Ha bizim kızı kıskanmaya başlar . . 
Çok yakışıklı ya :D
Kim Hang Ah ( Ha Ji Won )
Kuzey Koreli kızımız ileri seviyede askerlik eğitimi almış ve çoğu erkeğe kafa tutabilecek düzeyde yetenekli bir uzman. Kızımızın babasının isteği üzerine Jae Ha ile evliliği söz konusudur . . Ama kızımız onu tanıyınca gerçekten ondan hoşlanmaya başlar . . Hatta tek istediği onu sevmek olacaktır ki ilk başlarda yaptığı zorbalıktan ötürü Jae Ha ondan intikam almak ister ve kızımız gerçek sanar ki orada gerçekten kızımızın duyguları ile oynar . . Buna rağmen kızımız yinede Jae Ha 'nın sevgisini ister . .
Bu kadına bu tarz diziler gerçekten çok yakışıyor . .
1.resimdeki;
( Yoon Je Moon ) Kim Bong Goo / John Mayer
Kendisi zengin ve her yerde bir bağlantısı olan deli. Dizi boyunca bir sürü dolap çevirecek ve Güney Kore ile Kuzey Kore arasında sorunlar yaşatmaya çalışacak . . Kendisini dünyanın efendisi zanneden karakterimiz kraliyet ailesi üyelerini de rahat bırakmayacaktır . .
2.resimdeki;
( Lee Yoon Ji ) Lee Jae Shin 
Kraliyet ailesinin en küçük ferdi. Jae Ha 'nın kız kardeşi prenses Jae Shin . . Abisi ile ne kadar benzeseler de ( özellikle zeka olsun vb ) biraz farklılar aslında .. Mesela abisi kendi unvanı ile övünürken kızımız kimliğini saklayıp kılıktan kılığa girer . . En büyük hayali şarkıcı olmaktır . . Kızımızın tabiki hoşlandığı birisi var . . O da kendi yaşadığı yerin polislerinden Shi Kyung! Sevgisi karşılıklı olsa da Shi Kyung prensese olan aşkını kabul etmez . .
3.resimdeki;
( Jo Jung Suk ) Eun Shi Kyung 
Kraliyet  ailesinin polislerinden. Tertipli, namuslu, yanlış yolu tercih etmeyen, prensipleri olan dürüst bir polis. Prensesin sevgisini ilk başlarda onun kendisini bir oyuncak gibi isteyip sonradan sıkılıp atacağını düşündüğünden geçici heves sanıp kabul etmez ama sonuç olarak kendi de bu duruma dayanamaz ve gerçeği fark eder . . 
Bu kadının prenses rolünde ki hallerini hep beğenmişimdir zaten (: Güzel de kadın . . Hele burdaki giyinimi çok tatlı kendisi gibi ^_^
- Kang Han Byul : Jae Ha çocukluk.
- Park Gun Tae : Jae Kang çocukluk.
- Yeom Dong Ha ( Kwon Hyun Sang )
- Ra Mi Ran 
- Choi Min 
Buradaki sahne gerçekten çok komikti ^_^
Bu sahneler çok süperdi ya . .
Kendi kocasını kurtarmaya giden bir kadın . .
Tam bana göre :D :D 

~ Dizi Replikleri ~
Bu sahnede çok komikti :D
Fotoğraflar alıntıdır.
( www.yeppudaa.com )
Zeki olduğunu her yerde belli ediyor uyanık :D 
Katılıyorum sana unnie (:
Bu sahneye zaten başka bişi diyemiyorum :D

Hayırlı Ramazanlar . .

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/the-king-2-hearts-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)
20 bölümlük bu diziyi sakın es geçmeyin (:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder