9 Temmuz 2014 Çarşamba

Coffee Prince

Veee yine karşınızda Yoon Eun Hye oyunculuğu + unutmamak lazım Gong Yoo 'yu :D :D Dizi süperdi tek kelime ile . . Dizide sürekli bi komik olay oluyor . . Ve çok zevkli hani sürekli bir hareketlilik sürekli bir yaramazlık diyelim :D :D Sıkılmadan izleyebileceğinizi garanti ederim ^_^ Tabi arada da olmazsa olmaz kavga ve benzeri durumlar oluyor, olmuyor değil ama bunlar dışında diziden zevk almanız kesin yani . . (: 
Go Eun Chan ( Yoon Eun Hye )
Aslında kız olan ama geçim sıkıntısından ötürü erkek kılığına girip birden çok part-time iş yapan karakterimiz . Şans eseri Han Kyul ile yolu kesişir gerçi ilkin teslimatta karşılaşırlar ya neyse :D Han Kyul 'un açacağı kahve dükkanında işe başvurur ve başlar zaten ordaki yaşlı ajushi de kızın tanıdığı (: Tabi erkek kılığındaki kızımız asıl kimliğini nereye kadar saklayabilecek ki ? Ve gerçek öğrenildiğinde Han Kyul ne yapacak ? 4 erkek arasından kimi seçecek kızımız acaba ? :D Tabikide Han Kyul :D
Choi Han Kyul ( Gong Yoo )
Zengin çocuğu olan oğlumuz çalışmayı sevmeyen hatta para nasılsa geliyor diye hiç bişi umrunda olmayan bir karakter . . Babaannesinden ötürü kahve dükkanını işletilebilir hale getirmek zorunda kalır . . Tabi kendi arkadaşları da yardım eder ve orada çalışmaya başlarlar . . Eun Chan ile de bu iş sayesinde daha yakın olurlar diğerleri de tabiki de . . Başta Eun Chan 'ı erkek zannedip rahat davranan CHK fark etmeden ondan hoşlanmaya başlar hatta başta kabullenemese de sonradan erkek olmasını umursamaz . .  Daha sonradan gerçeği öğrenince de yıkılır zaten vazgeçmek ister ondan ama yine yapamaz . .
Bu arada kızımız aşırı yemek yiyen hatta kendine hayran bıraktıracak derecede yemek yiyen biri . .

~ Dizi Replikleri ~

~ Dizi Oyuncuları ~

Dizimiz 17 bölümdür . . 
Hayırlı Ramazanlar . .  ^_^

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/coffee-prince-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder