7 Temmuz 2014 Pazartesi

Commitment ( Alumni / Söz )

Big Bang - T.O.P. hayranlarına gelsin bu film . . ^_^ Filmde Kuzey Kore'de esir durumundaki iken kardeşin yaşadıklarını anlatıyor . .Güney Kore ' ye casus olarak giden Myung Hoon bunun karşılığında kardeşinin hayatını kurtarmak üzerine anlaşma yapar.. Acaba kız kardeşini kurtarabilecek mi ? 
Ri Myung Hoon ( T.O.P (Choi Seung Hyun) - Big Bang )
Kardeşini kurtarmak için kılık ve isim değiştirip Güney Kore ' ye giden karakterimiz; orada bir okula başlar Kang Tae Woo ismi ile . Fakat asıl amacı emir geldikçe öldürülmesi gereken kişileri temizlemektir. Okul öğrencisi formunda olan karakterimiz herkesten uzak, kimse ile bağlantı kurmamaya çalışmaktadır . .
Ri Hye In ( Kim You Jung )
Myung Hoon ' un kız kardeşi . Abisinin gittiğine üzülen kardeşi ondan tekrar bir araya geleceklerine dair abisinden söz ister . Bunun sorumluluğunu hisseden Myung Hoon kardeşini düşündükçe her şeyi halledip hemen kız kardeşinin yanına dönmek ister . . 
Lee Hye In ( Han Ye Ri )
Myung Hoon ' un sınıftan arkadaşı fakat Hye In arkadaş olduklarını düşünse de Myung Hoon kendi durumundan dolayı herkesten kaçmaktadır . . Fakat kız kardeşi ile aynı ismi taşıdığı için Myung Hoon bu kıza pek soğuk davranamamakta hatta yaralandığı zaman bile bu kıza güvenip onun evine saklanmaya gelmiştir . . Bu sırada Güney Kore polisi Myung Hoon ' u farkındadır . . Özellikle de Cha Jung Min yardımcı olabilmek için bu kıza kartını verip onu atamasını söylemiştir ki kız kararsız kalmıştır bu durumda da . . Gerçekten de o adam yardım amacı ile Myung Hoon ' a yaklaşır fakat onun tek düşündüğü kız kardeşidir.  .
~ Oyuncu Kadrosu ~

Filmi izlemek için link; 


http://www.asyafanatikleri.com/commitment-alumni-2013-turkce-altyazili-izle.html


İyi seyirler (=^_^=)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder