18 Temmuz 2014 Cuma

I Do , I Do

İşte karşınızda Kim Sun Ah ve Lee Jang Woo oyunculuğu . . Dizide en beğendiğim kısım kadının giyinimi ve ayakkabıları. . Özellikle de ayakkabılar ile dolu olan o oda süperdi . . Bir de üstüne kadın ayakkabı tasarımcısı olunca; e işin içinde çizim var ise tam benlik bu durum yani (: Size diziyi kesin izleyin ! Şiddetle öneriyorum demeyeceğim ^_^ Çünkü konu olarak bana kötü gelmese de sıkılabilecekler olabilir . . Sonuçta herkesin kendi tarzı var ama bence bu dizide güzeldi ^_^ ( Zaten hangisini beğenmiyorum ki ? :D )
Hwang Ji An ( Kim Sun Ah )
Bu sevimli kadın dizide tam aksine sinirli, bağırıp-çağıran, asabi bir ayakkabı tasarımcısıdır. İşinde 1 numara olan kadın karakterimiz; sürekli çalışmaktan evliliğe sıra gelmemiştir . . E tabi yaş da ilerlemektedir ki bundan ötürü ailesi evlenmesi için baskı yapar . . Kaderlerinde Tae Kang ile karşılaşmak vardır ki; sarhoş olduğu gece onunla karşılaşır . . Bir bakar ki sabah olmuş ama biri ile birlikte olmuştur ve bu kişi tabikide ana karakter Tae Kang 'dır . . E bu tek gecelik ilişkiden kadın hamile kalınca ne oluyor sizce ? Tabi ki de gururu ve işi önemli olan kadın karakterimiz kürtaj düşünür lakin annelik iç güdüsüdür ki vazgeçip doğurup kendi bakmayı tercih eder, babasından habersiz ( yani çocuğun babasından ) . .
Park Tae Kang ( Lee Jang Woo )
Babası çakma ayakkabı tasarımı yapıp satan birinin oğlu. Hayatında en çok değer verdiği motosikletidir. Ji An ile kaza sırasında karşılaşırlar ve kadın karakterin teklif ettiği para karşılığı onu istediği yere hızlıca götürmesini söyler ama parayı ödemeden gider çünkü acelesi vardır. . Bu oğlan da parası için düşer kadının peşine . . Sonra bu kadının şirketinde işe başlar ve aslında bu sinirli kadının normalde iyi biri olduğunu anlar ve ona destek olur her ne kadar başlarda didişip dursalar da.  . Sonradan hamileliği öğrenince kadına ayrı önem vermeye başlar ve ondan hoşlanmaya başlar . . Sürekli bu kadının peşinde olur ama kadın bir türlü kabul etmez. . Ama mutlu son tabi ki de var (: Elbette ki sevgisi karşılıklı olacak . . 
Jo Eun Sung ( Park Gun Hyung )
Dizide doktor rolünde olan erkek karakterimiz Ji An 'ın hamileliğini bile bile ondan hoşlanacak ama tabi başlarda " tamam bunlar kesin oldu ! Çıkarlar kesin.. Aha kadın bunu seçti " diyorsun ama kadın o kadar gururlu ki bu adamı da geçmez . .
Yeom Na Ri ( Im Soo Hyang )
Tae Kang 'ın peşinde olan ve Ji An ile yarış içerisinde ki yan karakter . . Bununla ilgili pek bişi yazasım yok açıkçası ^_^
Dizide bu fotoğrafın tam aksiler (:
Wu wuu (: 
Bu resim süper . .
Biz kızların kıskanacağı türden bir foto ^~^
Bu fotoda süper ya ^_^
Bu replikler gerçekten çok komikti ya :D
~ Dizi Oyuncuları ~

♡♡♡

~ Hwang Ji An Modası ~
Daha bulabilseydim koyacaktım da işte . . 
Dizimiz 16 bölümcük ^_^

Hayırlı Ramazanlar . .

Diziyi izlemek için link;

http://www.asyafanatikleri.com/i-do-i-do-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder