20 Temmuz 2014 Pazar

The Naked Kitchen

Bugün ki anlatımım bir film . . Bu filmi izleme nedenim Joo Ji Hoon 'du ve iyi ki de izlemişim çünkü kızımız Shin Min Ah 'ın rolünü oynadığı kadının kendi dükkanında çok değişik tasarımlı eşyalar vardı ve özellikle şemsiyeler, onlar çok dikkatimi çekti . . Diyeceksiniz ki; onca şey arasından dikkatini bu mu çekti ? :D Konu ben olunca ne olacağı belli olmaz (: Filme dönersek bence kötü değil di ama sonunu beğenmedim açıkçası . . Bence bir karar vermeliydi kız . . Bu arada şunu da söyleyeyim belki beğenmeyen de olabilir konu olarak o kadar da ilginç değil . .
Park Doo Rae ( Joo Ji Hoon )
Ünlü fotoğrafçı olan erkek karakterimiz yemeklerinin tanıtımı için kendisini çağıran Sang In 'ın evine gelecektir . . Ops ! Çok ileri oldu burası . . Geri sar sar . . :D Daha açılmamış olan bir sergide fotoğraflar çeken Doo Rae, orada bir kadın ile karşılaşır . . Onun fotoğraflarını çeker ve kız başta şaşırsa da ona poz vermeye başlar . . Taa ki içeriye birilerinin geldiğini anlayıp arka tarafta olan bir yere ikisi saklanana kadar . . Ve zaten asıl yanlış durum orada başlar . . Kadının evli olduğunu yani parmağında ki yüzüğünü görmesine rağmen o an ki durum ve hava içerisinde birlikte olurlar . .
Ahn Mo Rae ( Shin Min Ah )
Kocasına sadık, kocasını çok seven ve ondan hiç bir şeyini saklamayan kadın karakterimiz . . Meraktan girdiği sergide karşılaştığı adam ( tanımadığı bir adam ) ile yakınlık kurup sonradan aniden onunla birlikte olan kadın karakterimiz bu olaydan sonra vicdanen rahat hissetmemektedir . . Ve bunu arkadaşına sorar ama onun istediği cevabın tersini söyler. . E kızımız ne yapar ? Tabi ki de eşine anlatır . .
Han Sang In ( Kim Tae Woo )
Mo Rae 'nin eşi ve yemek konusunda iyi bir aşçı olan erkek karakterimiz.  . Eşinin başka biri ile birlikte olduğunu öğrenince sinirlenir ama yine bu konu kapatılır sonra bu kişinin kendi tanıdığı ve yemeklerinin resimleri için çağırdığı Doo Rae olduğunu öğrenir ve kavga ederler . . Hatta Mo Rae için yemek konusunda bile yarışırlar . . Eşi ile ayrıldıklarında aslında kadın hamiledir ama kimden acaba ? (: Sang In eşi ile tekrar evlenmek için tekrar sorar filmin sonuna doğru ama kadın kabul etmez . .
Bayağı spoi verdim sanırım gerçi ben hep aynı şeyi yapıyorum ya :/ 
- Min Seong Wook
- Chae Yoon Seo
- Ahn Hye Kyeong 
Bu foto filmden değil ama hoşuma gittiği için koydum (:
- Baek Jin Hee
- Kim Joo Young
Pang Eun Jin 
Kim Seon Woo ( Jeon Hye Jin )
- Kim Gyeo Wool / Kim Yeon Ah 

Hayırlı Ramazanlar . .

Bu filmi izlemek için link; 

http://yeppudaa.com/showthread.php?t=27824-The-Naked-Kitchen-plak-Mutfak-2009-G-ney-Kore-Online-Film-zle

İyi seyirler (=^_^=)

Not: Bileğimi burktuğum için dün yazamadım gerçi hala ayni durumda ya neyse (: 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder