6 Temmuz 2014 Pazar

Lie to Me

Yine bir Yoon Eun Hye oyunculuğunun bulunduğu bir dizi . . Romantik-komedi tarzında ve yine çok beğendiklerim arasında olan bir dizi . . Dizide 2 erkek kardeşin önceden aynı kıza aşık olmalarından sonra seneler sonra yine başka bir kıza ikisinin birden aşık olması ve bu kızın yaşadıkları ile ilgili . . Diğer yandan kızın yalanları ile başlayan ve bu karışıklığa karıştırdığı insanlar ve sonradan " Yalancının mumu yatsıya kadar yanar " hesabı gerçeklerin ortaya çıkması ve gerçek aşkı bulması ile sonuçlanır . . 
Gong Ah Jung ( Yoon Eun Hye )
Devlet memuru olan kızımız yıllardır evlenememiş ve sürekli takıldığı arkadaş grubundan So Ran tarafından sinirlendirilmektedir . . Bunun üzerine yalan söyleyip evli olduğunu söyleyen kızımız bu yalanına Ki Joon 'u da katar. . Bu yalan ilerleyen zamanlarda gerçek aşka dönüşür ama ilk seven kızımızdır.  . 
Hyun Ki Joon ( Kang Ji Hwan )
CEO . Sang Hee ' nin abisi. Başlarda bu yalana dahil olmak istemeyen ama kardeşinin ayarlaması üzerine istemeden dahil olan erkek karakterimiz oyunu gerçeğe döndürecektir . . Başlarda etkilense de bu durumu fark ettirmeyecek ve Ah Jung 'u etkileyip onunla çıkmaya başlayacaktır . . Ama eski sevgilisinin dönüşü ile işler karışacaktır . .
Hyun Sang Hee ( Seong Joon )
Ki Joon ' un kardeşi . Asıl kızımız olan Ah Jung ile ilk tanışan aslında bu oğlandı . . Kızımızın umrunda olmasa da Sang Hee ondan hoşlanmaya başlamıştır bile fakat kız için o sadece bir ' iyilik meleği ' . . 2.seferde de abisi ile aynı kaderi yaşamak gerçekten şanssızlık . . 
Oh Yoon Joo ( Jo Yoon Hee )
Ki Joon ' un eski sevgilisi hatta eski nişanlısı desek daha dogru olur . . Zamanında ikisine tek engel Ki Joon ' un kardeşi Sang Hee ' ydi ve bunu fark eden Sang Hee bu sefer vazgeçecektir aynısı olmasın diye ama bu sefer de Yoon Jo rahat durmayacaktır . . Fakat şans Ah Jung ' dan yana olsa gerek . . 
Yoo So Ran ( Hong Soo Hyun )
Ah Jung ' un kıskanç arkadaşı . Hatta Ah Jung ' a kafayı takmış ' arkadaşı ' diyebiliriz . . Kendi kocası ile eskiden Ah Jung önceden sevgililerdi . Hayır yani kızın elinden aldın sevgilisini bırak bundan sonra kızı daha ne istiyorsun ki ??!!? -_- 
Kocası Chun Jae Bum ( Ryu Seung Soo )
Menajer Park ( Park Ji Yoon )
Sekreter Park Hoon ( Kwon Se In )
- Rae Yun ( Kang Rae Yun )
- Ji Eun ( Song Seo Yun )
- Yoo Ha Na 
- Choi Yoon So
- Danny Ahn ( G.O.D )
Uzun oldu bayağı resimler ama kendimi kaybediyorum indirirken :D :D 

~ Dizi Replikleri ~
Teşekkürü de unutmayalım ^_^ Bu fotoları hazırlayan arkadaşlara da buradan teşekkürler ^_^ 

Dizimiz 16 bölümdür . . 

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/lie-to-me-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder