1 Ağustos 2014 Cuma

Piece

13 bölümcük bu diziyi izlerseniz pişman olmayacağınızı garanti ederim . . Dizi hem okul dizisi sevenlere hem gizem sevenlere hem romantik severlere hitap ediyor . .Yani kısacası kolay kolay sıkılacağınızı düşünmüyorum . . Bence izlenmesi şart bir dizi :3
Suga Mizuho ( Honda Tsubasa )
Asıl kız karakterimiz soğuk ve çalışkan bir tip. Kimseyle çıkmayan bencil kızımız lise yıllarında Narumi Hikaru ile gizli gizli buluşup çıkmaktadır . . Sonra ayrılırlar . . Seneler sonra okul arkadaşları ile kendi sınıf arkadaşının cenazesinde biraraya gelirler. E tabi burada Narumi ile tekrar karşılaşırlar . . .
Narumi Hikaru ( Nakayama Yuma - TOP Kids, Hey! Say! 7 West, Nakayama Yuma, B.I Shadow )
Her gün bir kız ile olan, sürekli evine kız atan erkek karakterimiz. Fakat Suga ile birlikte olunca diğer kızları bırakıp hatta onlara yalan söyleyip sadece Suga ile birlikte olan bir tip. Ayrılmalarının üzerine seneler sonra tekrar cenazede karşılaşırlar . . Suga ölen arkadaşının gizli sevgilisini bulmak zorunda kalır annesinden dolayı.  . Bunun içinde Narumi 'den yardım ister ve bu sırada farkında olmadan birbirlerinin yeni yönlerini fark etmeye başlarlar . . Ölen kızın aslında Narumi ile de bağlantısı vardır . . Bakalım neler olacak ?
♡♡♡
♡♡♡

~ Dizi Replikleri ~

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/piece-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder