19 Ağustos 2014 Salı

Nail Shop Paris

10 bölümlük bu dizimizde KARA grubundan Gyuri ve MBLAQ grubundan Thunder oynamaktadır . . Dizide kitap yazmak için farklı bir konu arayan kızımızın erkek kılığına girip tırnak sanatı ile ilgilenen bir dükkanda çalışması ile başlar . . Erkek kılığına girmesinin sebebi de orada sadece erkeklerin çalışmasına izin verilmesinden dolayı . .
Hong Yeo Joo ( Park Gyu Ri - KARA )
Hikaye yazarı olan kızımız farklı hikayeler arayışında iken bu dükkanı fark eder ve burada çalışabilmek için erkek kılığına girer. Başlarda amacı hikaye için olsa da sonradan Alex 'e aşık olur.. Fakat Alex 'ın patronları olan kadın ile ilişkisi olduğunu zanneder.. Farkında olmadan aşk üçgenine düşen kızımız Kay tarafından da sevilmektedir .  .
Alex / Kim Ji Hun ( Jun Ji Hoo )
Nail Shop Paris 'in tırnak sanatçısı. Patronun yardımcısı da diyebiliriz ek olarak ( bunu da ilerleyen bölümler de anlayacaksınız zaten izleyince ) . . Yeo Joo 'ya karşı başlarda bir şeyler hissetmese de sonradan o da aynı duyguları hissetmeye başlayacak . . Benim dizideki favori Oppam ♡
Kay / Kang Jong Hyuk ( Song Jae Rim )
Nail Shop Paris dükkanın sanatçısı ve buna ek olarak 3 prens arasından en asabi ve kötü davranan serseri prensimiz .. Hele Yeo Joo ' ya davranma şekli hahaha :D Peki bu prensimiz neden o kıza öyle davrandı acaba ? Acabaa ? ^_^
Jin ( Cheon Dong / Thunder - MBLAQ )
Jin, Allah 'ım ben bu Oppamı bu dizide görünce direk aklıma Jeremy geldi :D Jeremy2 ^_^ Diziye dönersek 3. Nail Shop Paris tırnak sanatçımız. . 3 lü prensler grubunun sevimli üyesi (: Bu Oppamız da dizide Yeo Joo ' nun arkadaşından hoşlanıyor . .

~ Dizi Replikleri ~
Replikler yeppudaa.com dan alıntıdır.

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/nail-shop-paris-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder