6 Ağustos 2014 Çarşamba

Paradise Ranch

16 bölümlük bu dizimiz de güzeldi ama kesin izleyin demem isteğe bağlı olarak ya da diziniz kalmadığında izleyebilirsiniz. Burada söylemek istediğim kötü bir dizi değildi yanlış anlamayın . . E tabiki ChangMin hayranlarının bunu kesinlikle izlediğine eminim ve bugünkü paylaşım onlara gelsin . . E tabi ki Cuning Single Lady dizisinde çok farkındalığını hissettiğim Joo Sang Wook 'u da unutmamak lazım (;
Han Dong Joo ( Choi Kang Chang Min - TVXQ )
Asıl erkek karakterimiz gençken Da Ji adındaki kız ile evlenir ailelerin karşı olmasına rağmen. . Çok kısa bir süre sonra ayrılırlar . . Yıllar sonra tekrar biraraya gelmeleri ise Da Ji 'nin dolandırılması üzerine olur. Dong Joo geçmişte olanları unutmadığı için ona karşı sürekli kızgın olur. Peki çiftlik konusu ne olacak ? 
Lee Da Ji ( Lee Yeon Hee )
Veteriner olan kızımız aldığı çiftlik yüzünden eski eşi Dong Joo ile karşılaşmak zorunda kalır. E tabi bu karşılaşma iyi sonlanmaz çünkü Da Ji orada Dong Joo 'nun Yeni sevgilisi ile karşılaşır. Çiftlik sorunu da hallolmaz ve kızımız bunun üzerine üzülür. Bara gittiğinde biri ile tanışır ve bu kişi ona bir çok konuda yardımcı olur. Da Ji kimi seçecek ? Eski sevgilisi mi ? Yoksa barda tanıştığı kişi mi ?
Seo Yoon Ho ( Joo Sang Wook )
Diğer yakışıklı Oppamız Da Ji ' nin barda tanıştığı kişi ve bir at problemin de ona yardımcı olacak kişi. Hatta kızımızdan hoşlanmaya başlayacak ki karşılığını da alacak ^_^ Peki Da Ji ile ilişkisi devam edecek mi ? 
- Ji Mil Hye ( Yoon Ji Min )
- Park Jin Young ( Yoo Ha Na )
- Bang Jong Dae ( Choi Jong Yoon )
- Lee Da Eun ( Im Soo Hyang )
- Choi Soo Young - Girls' Generation
[ 3.bölüm sekreter rolünde ]

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/paradise-ranch-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder