13 Haziran 2014 Cuma

Zoraki Prens

Yine bir saray hayatı ile alakalı ve içinde romantik,  komik ve dramın bulunduğu bir dizi. Ve okul dizisi olsun diye tutturanlara Düşlerimin Prensi 'nde sonra önerebileceğim 2.okul dizisi.. Bu diziyi de TRT1 ' de izledim. Ve gerçekten bu dizi de çok güzeldi.. Şimdi anlatıma başlayayım. .
Kang Lee Hoo ( Se7eN )
Asıl karakterimiz olan Kang Hoo aslında bir kralın oğludur lakin bundan haberi olmayan oğlumuz sıradan bir Çin lokantasında çalışmaktadır. Haylaz ve işe yaramaz bi tiptir. Saçlar olsun giyinişi olsun tam sokak serserileri gibi diyebiliriz.  Çin lokantasında çalışan yakışıklı prensimiz siparişler konusunda hep arkadaşları ve diğer çete ile motosiklet yarışına girer. Neyse öyle böyle bir gün lokantanın sahibi olan adam bunu saraya götürür. Ve o andan itibaren hayatı değişir. Saraydaki hizmetliler arasında bir kızla karşılaşır ve bu kız eski okul arkadaşı çıkar. Ve aslında bu kız o zamanlar bizim oğlanın hoşlandığı kızdır. Hatta çantasına ayıcık bile koymuştur ki bunu ona taaa bu yaşlarında söyler. Neyse bu ikisi birbirine aşık olacaktır ilerleyen zamanlarda kısacası.
Yang Soo Ae ( Heo Yi Jae )
Asıl kızımız da sarayda bir hizmetli olarak çalışan Yang Song 'dur ( Orada Soo burda Song yazmış olabilirim evet çünkü TRT1 ' de izlerken öyle diyorlardı da ondan ^_^ ). Başta sürekli Kang Hoo ile didişip dursalarda bi süre sonra birbirlerinden hoşlanmaya başlayacaklar.. Ama bu kızımız da bir aşk üçgeninin içine düşecektir yani saraydaki iki prens tarafından sevilecektir. Başta hatta Kang Hoo diğer kızımız olan Shin Sae Ryun'dan hoşlanacaktır başta. Zaten bu kızımız asıl oğlumuz yüzünden çok çekecektir. . Diğer prensimiz sağolsun hep yardım edecek bizimkine. . Ve bu hizmetli olan kızımız çalışıp bi süre sonra Kraliyet okuluna girecek ve asıl o zaman daha da karışacaktır ortalık..
Shin Sae Ryun ( Park Shin Hye )
Benim en sevdiğim unniem demiştim zaten ilk konumda size ama o zamanlar bu unnieyi bu kadar sevmiyordum hatta kötü bi kız olduğunu düşünüyordum şimdi sorsalar öyle olmaz sonuçta bi karakteri canlandırıyor yani dimi ? :D Neyse bu canım unniemin rolünü anlatayım size.. Kendisi uzun zamandır saray hayatına alışkın bi bakan kızıdır. Babasından dolayı en başta Prens Lee Joon ile ilgilensede sonradan gelen bizim serseri prensimiz le ilgilenmeye başlar kısacası iki tarafa da oynar sonuçta prensliği biri kazanacak ve onunda o tarafı yani kazananı seçmesi gerekiyor.. Evet belki size kötü bi karakteri canlandırıyor gibi görünebilir ama dizi bu :D Unniem öyle biri değil tamam mı ? :D :D 
Prens Lee Joon ( Kang Doo )
Diğer prensimiz olur kendileri.. Veliaht Prens olup gelecekte yönetimi almayi ailesinin isteği üzerine kabul eder normalde öyle bi niyeti yoktur. Her zaman ailesinin dediklerini dinleyen iyi evlat :D Ben en çok bu dizide bu prensin babasının koruması olan kadına üzülürdüm ki bu prensimiz de ona üzülürdü. . Shin Sae Ryun ' un niyetini anlayan Lee Joon zaten ondan ümidi kesmiştir her ne kadar kendi ailesinin isteği Shin Sae Ryun olsa da .. Bu prensimiz de asıl kızımız olan Yang Song ' dan hoşlanmaktadır. Bu prensimiz için en kötü olay annesinin o Çin lokantası sahibi adama 'senin çocuğun o' ( burda prensimiz den bahsediyor, Lee Joon ' dan ), bu lafın üzerine prenslikten çekilir lakin annesi o adama yalan söylemiştir. . 
İmparatoriçe ( Myung Se Bin )
Bu kraliçemiz veya imparatoriçemiz yaşı geçmek üzere olduğu için Kang Hoo 'nun bulunması istemiştir çünkü kendisi ne evlenip çocuk sahibi olmuştur ne de saray da yeterli prens sayısı vardır..
Her ne kadar dizinin son karesinden olmasa da bu resim yine de paylaşmak istedim ve son bi kaç cümle ile anlatımı bitirmek istedim.. Dizimizin sonunda kızımız bi çevirmen olarak geri dönüyor ve çalıştığı yabancı şirketler bi iş üzerine saraya gelir. Bu sırada karşılaşan Kang Hoo ile Yang Song biraz mesafelidirler.. Bunun üzerine Yang Song ' un gitmesini istemeyen Kang Hoo baş nedimeye ne yapması gerektiğini sorar ( bu nedime Yang Song ' a Kang Hoo yüzünden çok kızmıştır :D ) Kang Hoo 'nun kulağına fısıldıyan nedime ne demiş ise artık sonu böyle bitiyor :D 

Bugünlük de bu kadar.. Yarın Kore tarihi dizilerinden birini önericem. . Yarından sonraki günlerde uzun süre tarihi dizi yok malesef :D Neyse şimdi bu dizi için link vereyim ..

http://www.asyafanatikleri.com/goong-s-1-bolum-izle.html












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder