19 Haziran 2014 Perşembe

My Princess

Kim Tae Hee ' nin baş rolü oynadığı yine en güzel dizilerinden biri. Romantik-komedi sevenlerin zevkle izleyebileceği bir dizi. Mesela ' Düşlerimin Prensi ' adlı dizideki gibi normal bir hayat yaşayan bir kızın bi anda saraya gelmesi bunun gibi bir dizi arıyorsanız( Chae Kyung' u unutamayanlar olabilir diye örnek verdim) Bu diziyi kesinlikle severek izleyeceksiniz..
Lee Sul ( Kim Tae Hee )
Kendi tarih hocasına aşık olan bir üniversite öğrencisi(hatta bunun üzerine hayaller kurmaktan dersi dinleyemeyen tembel öğrenci de diyebiliriz.) Karakterimiz sıradan bir hayat sürerken bi anda saray hayatına giriş yapar ve burda onu birçok olay beklemektedir.. Bu olayların yanında kızımız asıl oğlanımız olan Hae Young 'a aşık olacaktır ve tabiki de bu aşk karşılıklıdır..
Park Hae Young ( Song Seung Hyun )
Kızımıza ders verecek ve onunla evlenecek olan yakışıklı hem koca hem hoca karakterimiz :D :D Başlarda kızın yaşamını görüp onu saraya götürmek için yanına gelen oğlanımız gördüğü kızın önceden karşılaştığı sülük gibi yapışan kız olduğunu anlayınca şaşırır..
Oh Yoon Joo ( Park Ye Jin )
Hae Young ' un müzesinin müdiresi ve profesörün ilk aşkı. Bu kadını sevmediğim için hakkında pek bişi yazamayacağım.. 
Nam Jung Woo ( Ryu Su Yeong )
Lee Seol ' un tarih hocası. İlerleyen zamanlarda bu hoca da kızımızdan hoşlanacak ama o zaman ki Lee Sul ile şimdiki arasında fark vardır çünkü kızımız o zamanlar hocası ile hayal kurarken şimdi Hae Young ' dan hoşlanmaktadır. 
Diziyle alakası yok bu fotonun ama çok beğendim ondan koydum bu resmi ^_^ 

Bu diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/my-princess-1-bolum-izle.html

İyi seyirler ^_^






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder