24 Haziran 2014 Salı

Dream High 1

Müzikal ve okul dizisi arayanlar bu diziyi izlemediyseniz hemen hemen izleyin !!! Birçok       K-POP grubundan genç idollerin toplandığı süper bir dizi. Kim Hyun Joong hayranlarına da duyurulur dizinin başlarında Oppa'mız var ^_^ ( Dizi 16 bölüm )
Go Hye Mi ( Bae Suzy - MissA )
Dizimizin suratsızı ( yani hiç gülmeyen, duygusuzu anlamında.) Fakat normalde sürekli tebessüm eden bir kız olmasına rağmen dizide tamamen duygusuz bir karakter ki merak etmeyin değişecek zamanla kendisi ^_^ Şarkı söyleme yeteneği oldukça iyi olan karakterimizin tek sorunu duygu ortaya koyamaması ve tek düşündüğü şey benim gibi PARA :D Karakterimiz aşk üçgenine düşecek ve önceden hiç yaşamadığı duygular yaşayacak ve çok zor durumlar yaşayacak bu yüzden de..
Song Sam Dong ( Kim Soo Hyun )
Şimdilerin popüler yakışıklısı KSH :D Şu sıralar yıldızı bayağı parladı bu oğlanın ^_^ Neyse dizimize dönersek sıradan bir köyde yaşayan karakterimiz aslında güzel şarkı soylemesine rağmen hep eğlence için halkın düzenlediği eğlence programlarına katılıp halkı eğlendirmekle uğraşmaktadır. E bu oğlan nasıl böyle oldu? derseniz de hemen söylüyorum. Hye Mi katıldığı seçmelerdeki anlaşma üzerine bu çocuğu getirebilirse elemeleri (diyelim) geçmiş olacak, bunun için onu ikna etmeye köyüne gider ve bizim saf oğlan kızımıza inanır ve onun peşinden gider..
Jin Gook / Hyun Shi Hyuk ( Taecyeon - 2PM )
Hye Mi'nin başta hoşlandığı oğlan. Sanırım ondan hoşlanmaya başlamasının nedeni de başlarda Hye Mi ' yi onu kaçırmaya çalışan adamlardan koruyup üstüne birde bindikleri metrobüste düşmek üzereyken onu tutmasıyla başladı diye düşünüyorum.. 
( Jin Gook 'un çocukluğunu oynayan kişi Kang Yi Suk )
Yoon Baek Hee ( Ham Eun Jung - T-ARA )
Hye Mi ' nin en yakın arkadaşıydı taa ki seçmelerde Hye Mi'nin onu yarı yolda bırakmasına kadar.. Ondan sonra onu düşmanı olarak görmeye başladı hatta ilerleyen zamanlarda hileli yollara bile başvurdu. Bu yönüyle hocasına çok benziyordu ki hocası onu farketti ve bu konuda uyardı zaten sonradan değişmeye başladı ve aynı hocası gibi oldu ^_^ Dizide Jin Gook'u seviyordu ama Hye Mi ' yi seven Jin Gook ona yüz vermeyince o sıralarda ona daha da sinir olmuştu.. Ama sonradan eski hallerine döndüler.. 
Jason ( Woo Young - 2PM )
Dizide en sevdiğim karakterlerden biri. Çok sevimli ^_^ Dizide Pil Suk'dan hoşlanan çok iyi niyetli biri. Hatta sürekli Pil Suk 'a yardım eden, onu yalnız bırakmayan, destekleyen bir karakter..
Kim Pil Suk ( IU )
Dizide kilolu, gözlüklü ve utangaç bir kızı oynayan karakterimiz. . Jason 'dan hoşlanıyor ama onun başka başka kızlarla çıktığını düşünüyor bu yüzden de ona söyleyemiyor.. Fakat Jason ona sürprizler yaparak dikkatini çekmeye çalışıyor.. Aynısını kızımız önceden ona da yapmıştı :D Kızımız ilerleyen zamanlarda Jason için zayıflayacak ve ona döndüğünde süpriz yapacak ama aslında Jason 'un telefonunda ekran resmi bile kilolu halidir çünkü Jason o halini sevmektedir ^_^ 
Go Hye Sung ( Ahn Seo Hyun )
Hye Mi'nin çok bilmiş sevimli kız kardeşi :D Onun ilerdeki hayali Jin Gook ile evlenmek ^_^
Sıra geldi Kirin Sanat Okulu 'ndaki diğer öğrencilere; 
- Jo In Sung ( Jun Ah Min )
- Jung Ah Jung ( Jung Min Joo )
- Park Do Joon ( Han Ji Hoo )
- Lee Ri Ah ( Yoon Young Ah )
- Sun Tae San ( Park Jin Sang )
- Ha So Hyun ( Kim Bo Reum )
- Bae Noo Ri 
- Han Seo Jin 
Şimdi de Kirin Sanat Okulu öğretmenleri; 
- Kang Oh Hyuk ( Uhm Ki Joon )
- Si Kyung Jin ( Lee Yoon Ji )
- Maeng Seung Hee ( Lee Youn Mi )
- Yang Jin Man ( Park Jin Young )
- Shi Bum Soo ( Lee Byung Joon )
- Gong Min Chul ( Baek Won Kil )
- Jung Ha Myung / Başkan  ( Bae Yong Joon ) 
Dizide görebileceğiniz diğer oyuncular; 
- Kim Hyun Joong ( 1.Bölüm )
- Nickhun [ 2PM ] ( 8.Bölüm )
- Hwang Chan Sung [ 2PM ] ( 12.Bölüm )
- Lee Teuk [ Super Junior ] ( 13.Bölüm )
- Eun Hyuk [ Super Junior ] ( 13.Bölüm )
- MissA ( 16.Bölüm )
- 2PM ( 16.Bölüm )
- Dal Shabet ( 16.Bölüm )
Bu sefer çok uzun oldu sanırım ^_^ 

Bu diziyi izlemek için link; 
( Türkçe Dublaj )
http://www.asyafanatikleri.com/dream-high-buyuk-hayaller-tr-dublaj-1-bolum-izle.html


İyi seyirler (=^_^=)






















1 yorum:

  1. http://www.asyafanatikleri.com/dream-high-ozel-bolum-izle.html

    Bu linkten Dream High 'ın özel bölümünü de izleyebilirsiniz ^_^

    YanıtlaSil