20 Haziran 2014 Cuma

My Fair Lady

Yoon Eun Hye ' nin yine süper oyunculuğunun olduğu bir dizisi daha.. Ve tabiki de Jung Il Woo :D :D Her ne kadar yan karakter olsa da ^_^ Şımarık prenses ile kahyası arasındaki aşk hikayesi konumuz..
Kang Hye Na ( Yoon Eun Hye )
Bu karakterimiz varis, şımarık, sevmeyi bilmeyen( ailesi küçük yaştayken ölünce sevgi ile büyütülemedi.), Dünya 'nın kendi etrafında döndüğünü düşünen bir kız. Kendi akrabası olan Su Ah ile hep yarış içerisinde olan kızımız, bu kız ile Tae Yoon adlı avukat içinde yarışacaktır ama asıl sevdiği kisinin kim olduğunu ilerleyen zamanlarda fark edecektir.. Ki bu kişi kendi kahyası olan Dong Chan 'dır. 
Seo Dong Chan ( Yoon Sang Hyun )
Kızımızın kahyası Dong Chan. Normalde genellikle dizilerde hep kızlar ezilirdi bu dizide bu adamın başına gelmeyen kalmadı :D :D İşe alınma nedenine gelirsek; dedesini dinlemeyip yurt dışına kaçmaya çalışan torununu ( Hye Na ) dedesine geri getirdiği için dede bunu işe alır .. Ondan sonra da başlasın olaylar..
Lee Tae Yoon ( Jung Il Woo )
Sıra geldi yakışıklı Oppam a :D :D Kendisi hem varis hem de şirketinde avukatlık yapan bir karakter.. Ahh Oppa ahh dizide de çok şanslı ya 2 kız peşinde ama Oppam Eui Joo 'yu seçiyor :D Bu duruma çok sevindim çünkü Su Ah bu kıza çok kaba davranıyordu ve şimdi hak yerini buldu :D Hayır en komik kısmı dizide Eui Joo kendi patronu olan Su Ah 'ı ayarlamaya çalışıyor ama Oppam onu seçiyor sonunda :D 
Yeo Eui Joo ( Moon Chae Won )
Başlarda Dong Chan Oppası ndan hoşlansa da sonradan Tae Yoon ile olacak.. Hep Dong Chan Oppası için üzülecek sebebi Cadı Hye Na yüzünden .. Hatta kıza küfürler bile edecek .. Ama harbiden ya Dong Chan az çekmedi ya.. Bu kızı 2 kuzen birden çok kolay delirtebiliyor.. ( 2 kuzen = Hye Na ve Su Ah ) 
Kang Su Ah ( Jang Ah Young )
Hye Na 'nın kuzeni, sinir bozucu, Eui Joo ' yu sürekli kullanan ve babasıyla sürekli şirketin peşinde olan bi tip. Kuzeni ile Tae Yoon için yarışıp kendi asistanına yenildi :D Ben bu kızın kardeşi rolünü oynayan çocuğa bayılıyorum ya..
Kang Soo Min ( Wang Seok Hyeon )
Çok sevimli değil mi sizce de ? ^_^ 
Resimdeki 3 yakışıklı kahyaların hem dizi isimleri hem de gerçek isimleri;
- Jang Dong Gun ( Jo Hyun Kyu )
- Jung Woo Sung ( Kim Young Kwang )
- Lee Byung Hun ( Shin Ki Hyun )
Onlarda boş durmuyorlar :D Onlarda buluyorlar kendilerine birer sevgili ve onlarda kendi çalıştıkları yerdeki hizmetçi kızlar şu üçlü olanlar :D İzleyince anlarsınız ^_^





                           
                           
                            
                     
                           
                           
                      












1 yorum:

  1. Link atmayı unutmuşum :D
    Diziyi izlemek için link;

    www.asyafanatikleri.com/my-fair-lady -1-bolum-izle.html

    YanıtlaSil