23 Haziran 2014 Pazartesi

Big

Yine bir okul, gençlik, romantik, komedi diyebileceğimiz süper bir dizi daha.. Bu diziyi çok beğenerek hatta hiç sıkılmadan izledim.. Burda dizi başlarında ayakta olsada sonradan sürekli yatan hasta rolünü oynayan çocuk Kang Kyung Joon ( Shin Won Ho ) benim en çok dikkatimi çekti. Sebebi :D Tabikide çok tatlı olması :D :D ( Dizi 16 bölüm bu arada ^_^ )
Seo Yoon Jae ( Gong Yoo )
Gil Da Ran adında nişanlısı olan öte yandan kendi hastanesindeki başka bir doktor olan  Lee Se Young ile ilişkisi olan bir doktor. 
Gil Da Ran ( Lee Min Jung )
Saf ve herşeyden bir haber olan bir öğretmen.. Yoon Jae'ye sonuna kadar inanan, ondan hiç şüphelenmeyen, gerçekleri öğrendiğinde de sadece ağlayan ve buna rağmen o insanla evlenen bir kadın öğretmen. ( Buradaki evlilik ailesi üzülmesin diye oldu ve aslında beden değişimi olduğundan daha kolay oldu bu durum. Beden değişimi konusuna gelirsek İzleyince anlayacaksınız zaten ^_^ )
Kang Kyung Joon ( Shin Won Ho - Cross Gene )
Öğretmen Gil ile otobüsten indikleri sırada şemsiyelerin karışması üzerine tanışırlar. Ve otobüste Da Ran 'ı takip eden genç ve yakışıklı öğrencimiz ona aşık olur ^_^ Zaten Kyung Joon 'un öğretmenimize olan aşkını başta Da Ran kabul etmese de sonradan o da kabullenecektir..
Dizi boyunca genellikle bu çocuğun hayatı uymakla geçti :D :D Neyse zaten o haliyle de tatlı :D 
Jang Ma Ri ( Bae Suzy - Miss A )
Bu kız için dizide deli desem de normalde bence çok güzel ve sevimli bir kız ^_^ Dizide harbiden manyak olduğunu düşünmüştüm :D :D Bi insan bu kadar mı sevilir ? Ölümüne sevgi diye buna denir herhalde :D Dizide ki rolünde Kyung Joon ' u seven, onun peşinden ayrılmayan bir kızdı. Hatta bu kız için dedektif bile diyebilirim kimsenin anlamamasına rağmen herşeyi çözdü tek başına :D :D Her ne kadar arada bazı durumlarda Da Ran ' ın kardeşi Choong Sik 'ı kullansa da ^_^
Lee Se Young ( Jang Hee Jin )
Yoon Jae'nin sevgilisi olan ama beden değişiminden sonra reddedilen ve olanlara anlam veremeyen diğer bir kadın.. 
Bu kısımda da görüldüğü gibi..
Gil Choong Sik ( Baek Sung Hyun )
Öğretmen Gil Da Ran ' ın kardeşi. Tembel ve aylaklık peşinde olan öğrenci. Ma Ri'nin peşinde koşan sürekli reddedilen bir tip :D Ama çok sevimli ya ^_^
Ablasından dayak yerken :D :D 

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/big-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder