25 Haziran 2014 Çarşamba

Full House

Öncelikle şunu söylemek istiyorum.  Bugün bütün gün teyzemlerle gezmeye gitmiştik ondan yorgunum ama yinede bugünün dizisini paylaşmadan uyumak içime sinmezdi o yüzden kısa olabilir ama yinede paylaşım yapacağım dediğim gibi elimden geldiğince..
Diziye gelirsek biraz eski olabilir ama Bi Rain hayranları bu diziyi kesin izlemiştir, izlemeyenler de izlemeli bence.. Konu olarak komedi çok ama hüzün de fazlaca var.. Romantik-komedi sevenler izlemeli zaten ama çok mükemmellik beklemeyin yani.. ^_^ Bu dizinin farklı oyuncularla 2.sezonuda var ve 1.sinin Thai versiyonu da var onlarda ilerleyen zamanlarda artık anlatacağım ^_^ ( Bu dizi 16 bölüm bu arada :D )
Han Jee Eun ( Song Hye Kyo )
Asıl kız karakter. Babasından hatıra kalan evin kız kardeşi tarafından kandırılması üzerine başkası tarafından satın alınması üzerine evi için verdiği mücadeleler ile başlaması ile bir anlaşma üzerine evini geri almasına kadar olay ilerler. Fakat anlaşmaya göre ilk aşık olan kaybeder ve kaybeden kim sizce ? Bu arada kızımız yazarlık ile uğraşmakta ama hiç iyi işler çıkaramamakta ve sizce kızımız ne zaman iyi bir yazar olacak ? Ya da kim sebep olacak ? ^_^
Lee Young Jae ( Jung Ji Hoon / Bi Rain )
Asıl erkek karakter. Kendisi çok ünlü ve modacı Hye Won ' a aşık bir adam. Hem kıza açılamıyor hem de Jee Eun 'u kendini kurtarmak için kullanıyor. E sonra ne oluyor ? Evin karşılığında sahte bir evlilik ve ev işleri kıza kalıyor.. Zaten en komik sahnelerde ikilinin evde birbirleri ile uğraştıkları sahneler.. ^_^ Ve sonuç olarak acaba bu oğlan kime aşık olacak sizce ? ^_^ 
Yoo Min Hyuk ( Kim Seong Soo )
Young Jae 'nin arkadaşı ve kızımız Jee Eun ' dan hoşlanan ama aşkına karşılık bulamayan yalnızların adamı :D Kızımıza yazarlık konusunda da çok yardımı olacaktır..
Kang Hye Won ( Han Eun Jeong )
Moda tasarımcısı. Young Jae ' nin sevdiği kadın. Ve dizilerde en sinir olduğum karakter yapısını taşıyan durum kadını; başta umursamadığı adamın peşinden gidip tam yeni bir ilişkiye hazırlanırken kafasını karıştıran kadın tipi. Bu karakter yapısından nefret ediyorum açıkçası.. 

Diziyi izlemek için link; 

http://www.asyafanatikleri.com/full-house-1-bolum-izle.html

İyi seyirler (=^_^=)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder