15 Haziran 2014 Pazar

Boys Over Flowers

Boys Over Flowers adlı dizimizi belkide izlemeyen kalmamıştır artık. Lakin yinede bu dizi ile ilgili paylaşımda bulunmak istedim. Bu blogumun gmailini paylaşımı yaptiktan sonra buldum :/ Şimdi kopyala yapıştır yaparak yeniden paylaşıcam inşallah.. Neyse ben devam edeyim anlatıma ..
Geum Jan Di ( Goo Hye Sun )
Bu unnienin çok hayranı var ama ben ne iyi kötü derler ya onun gibi fanı değilim ama antifan da değilim. Asıl karakterimiz olan kızımız bir yabani ot yani isminin anlamı da yabani ot :D Kızımız babasının yanında kuru temizlemeci de çalışan ve haksızlık karşısında susup sessiz kalamayan atarlı genç :D :D Ayy bu lafı kullanacağım aklıma gelmezdi hele de bi Kore dizisinde :D Neyse kızımız yine bir gün eşya teslimatı için giderken zenginlerin okulundan birine denk gelir bu seferki işi. Tabi bu sırada okulda zorbalık gören bir çocuk çatıdan atlamak üzeredir ki bu kişi teslimatın sahibidir. Parasını alabilmek için yanına gider ama çocuk atlamaya niyetlidir. Hayatın önemli ve değerli olduğunu anlatan kızımız çocuğu ikna edemez ve tam atlamışken çocuğu yakalar. Bu olaydan sonra kızımız ünlü biri olur hani gazetelere falan çıkar. Okulun sahibi olan kadın okulun yararına olsun diye bu kızı o okula öğrenci olmak üzere istekte bulundurur kendi adamına. . Ve olaylar asıl bundan sonra başlar..
Go Jun Pyo ( Lee Min Ho )
Asıl oğlan karakterimiz de aile parası yiyen, havalı, kendinden başkasını önemsemeyen, başkaları ile uğraşıp zaman geçirmeyi seven ve atasözlerini bir türlü doğru söyleyemeyen ukalanın tekidir. F4 denilen okulun en kötü şeyler yapan grubunun lideridir. Bu karakterimiz asıl kızımız olan Jan Di ile kavgası şöyle başlar.. Jan Di'nin o şımarık ve zengin insanların bulunduğu okulda tek bi arkadaş edinmiştir ve bu kız ikisi birlikte dondurma yerken yanlışlıkla Jun Pyo'nun ayakkabısına dondurmayı düşürür. Bunun üzerine sinirlenen Jun Pyo kıza ayakkabısını yalamasını söyler. Kız korkar ve yapamaz bunun üzerine Jan Di atlar ve dondurmayı suratına yapıştırır. Buna sinirlenen Jun Pyo sayar durur ama kızımız cebindeki tüm parasını da suratına fırlatır tabi bu sırada Jun Pyo'nun arkadaşları hem şaşırır hem de gülerler duruma :D Ve Jun Pyo o kırmızı F4 kartını Jan Di'nin dolabına asmasıyla oyun başlar..
Bu arada ben Lee Min Ho fanıyım yani Minoz'um ^_^
Yoon Ji Hoo ( Kim Hyun Joong )
Bu karakterimiz suskun ve sakin bi tip. Keman çalmayı çok iyi bilen bi karakter. Sevdiği kadın küçükken onun otizm sendromundan kurtulmasına yardım eden biriydi ve ona olan aşkını bir türlü söyleyememiştir. Sağolsun Jan Di sayesinde o da olacak.. Tabi sonradan pişman olup dönecek ve Jan Di 'yi sevdiğini farkedecek ama iş işten geçmiş olacak.. Çünkü Jan Di çoktan Jun Pyo dan hoşlanıyor olacak ki Ji Hoo başta gitmeyip kalsaydı Jan Di hala ondan hoşlanıyor olurdu ama zamanı geri alamayız sonuçta ^_^
Song Woo Bin ( Kim Joon )
Bu karakterimiz bir şirketin CEO'su olan hatta yeraltı denen o pis ve kirli işlerin yapıldığı yerde eli bile olan, dövüş konusunda uzman bi karakter. 
Lee Jeong Soo ( Kim Bum )
Her ne kadar Minoz olsamda dizide en sevdiğim karakter Kim Bum'unki diyebilirim. Zaten dizide de < Kazanova> idi. Bi insan bu kadar mı tatlı olur ? Gülümsemesi bile insan kendinden geçiriyor. . Bu karakterimiz bir çok kız tavladığı gibi aslında unutamadığı çocukluk aşkını aramaktadır. Kendisi ayrıca bir sanatçıdır. Bu karakterimiz de Chu Ga Eul denen kızımızın sayesinde çocukluk aşkının şifresini çözebilecektir.. Kendi istemese de dizinin sonuna doğru Ga Eul 'den hoşlanmaya başlayacaktır. .
Chu Ga Eul ( Kim So Eun )
Jan Di 'nin okul dışındaki en yakın ve çocukluk arkadaşı. Bu kızımız ile part-time işlerinde çalışıp birlikte para kazanırlar. Bu kızımız da Jeong Soo ya aşık olacak ve onun peşinden gidecek.. Aslında bizim kızımızın da suçu yok aldatıldığı için ona yardım eden Jeong Soo da suç .. O kadar yakın o kadar samimi ve o kadar güzel gülümseyip kızın kalbini çalmasaydı. Açıkçası bende aynı şekilde aşık olurdum :D :D :D
Goo Jun Hee ( Kim Hyun Joo )
Goo Jun Pyo'nun ablası. Bu kadın hem güzel hem de dövüş konusunda uzman :D Dizi de Jun Pyo yu nasıl dövüyor :D O sahneler çok komik ^_^ Ablası istemediği bir evlilik yaptığı için Jun Pyo'nun da aynısını yaşamasını istemiyor ve bunun için hem Jan Di 'ye hem de Jun Pyo 'ya yardımcı oluyor.. 
F4 ve çocuklukları. ..

F4 oyuncak bebekleri. .
                       
        Gülümsemesi bile yeter dediğim Kim Bum ^_^
                       
                       
                                   Ve final. .
     Burada da görüldüğü gibi F4 'ün manga, Tayvan,       Japon, Kore ve Çin versiyonu bulunmakta..Ben         Kore ve Japon versiyonunu izledim. Çin versiyonu       yeni yeni yükleniyor ve izlemekteyim de.. Japon           versiyonu 2 sezondan oluşmakta. İlerleyen               zamanlarda onlar için de yazacağım.. İnşallah          mangasını ve Tayvan versiyonunu bulabilirim..            Onları da paylaşırım ilerleyen zamanlarda..                Birbirlerine benzeselerde çok farklı kısımları var..


  Bu diziyi izlemeyenler varsa dizimiz için link;

( Türkçe Dublaj )

http://www.asyafanatikleri.com/yaban-cicegi-1-bolum-izle.html

İyi seyirler ..   









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder