14 Haziran 2014 Cumartesi

Efsane Prens

TRT1 ' de izlediğim 5.dizim. . Bu dizide genellikle savaş var hani aşk o kadar ağır basmıyor bence kendi görüşüme göre.. Kesinlikle tavsiye eder miyim ? Emin değilim ama sonuçta herkesin farklı bir beğenisi var. . Neyse karakterleri ve diziden bahsedeyim biraz .. 
Kral Geumwa ( Jun Kwang Ryul )
Bu karakterimiz Buyeo Hükümdarlığı kralıdır. Kendi öz 2 oğlu vardır ama sevdiği kadının kendi arkadaşından olan çocuğunu kabul edip, kendi cariyesi olarak yanına alır ve kendi öz oğlu gibi gösterir(Jumong).
Cariye Yuhwa ( Oh Yeon Soo )
İlk başlarda Hae Mo Su 'dan hoşlanıp ondan çocuğu olan bu karakterimiz, Hae Mo Su'nun ölüm haberi üzerine binbir zorluklarla Kral Geumwa 'nın yanına gider ve onun cariyesi olur.
Hae Mo Su ( Jun Ho Heo )
Jumong 'un öz babası ve Yuhwa 'nın asıl sevdiği adam. Dövüş konusunda uzman.. Savaşlarda bir çok kere ölümden dönmüş ve en sonunda bi zindana kapatılıp gözleri kızgın ateş ile kör edilmiş bi karakter..
Başrahibe Yeo Mi Eul ( Jin Hee-kyeong )
Sarayın dini olarak bu tarz inanışları vardı ki tarih boyunca böyle şeylere hep inanılmıştır. . Bu da sarayımızın başrahibesi.. Hae Mo Su bu kadın yüzünden öldürülmeye kalkışılmıştır sebebi ise imparatorluğun yıkımına neden olacak diye.. Lakin asıl kişi Jumong 'tur ki iş işten geçmiş olacak..
Jumong (Song Il Gook )
Hae Mo Su ' nun oğlu ama ilk başlarda bundan haberi olmayacak tabi asıl babasını ögrendiğinde babası çoktan ölmüş olacak.. Kendi babası olduğunu bilmeden ondan savaş ve silah kullanmak için ders almıştır ve ilerleyen zamanlarda babası gibi usta bir savaşçı olmuştur. So Seono adında kıza aşık olacaktır ki o kızda prensimize..
So Seono ( Han Hye Jin )
Kabile liderinin kızıdır ve Jumong ' un sevdiği kadın. Başlarda güçlü olmayan Jumong ' un hayatını bile kurtarmıştır. Jumong ' un ilk eşi olmasa da ilerleyen zamanlarda birbirlerine kavuşacaklar.. Savaş ve kılıç konusunda gerçekten cesur olan bi kadın karakter..
Ye So Ya ( Song Ji Hyo )
Jumong ' un ilk eşi.. Jumong ' un annesinin isteği üzerine olan bi evliliktir.  Bu kadının da hayatı çok zorlu geçecektir.. 
 Dae so ( Kim Seung Soo )
Kralın ilk ve öz oğlu. Jumong ' dan nefret eden ve taht için , özellikle de So Seono' dan dolayı onunla yarışan bir üvey abi.. 
Jumong ve Tayfası :D 
So Seono ' nun Tayfası :D 
Babası ile antreman yaparken..

14.06.2014 tarihine yetiştirmek için uğraştım, uyumadım ama olmadı işte.. Bugün sünnet düğününe gittik ve birkaç işim vardı bi bitiremedim bu yüzden de yetişmedi neyse artık.. Zamanı geri alamam sonuçta ^_^ 

Bu diziyi izlemek istiyorsanız linki; 


http://www.asyafanatikleri.com/efsane-prens-1-bolum-izle.html/2 

İyi seyirler.. (=^_^=)










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder